Želírovací cukr

Slzovkové 

želírovací cukr

Želírovací cukr obsahuje kromě cukru také pektin a někdy kyselinu citronovou, které pomáhají zahušťovat ovocné směsi. Používá se hlavně při výrobě domácích džemů, marmelád a želé. Zajišťuje správnou konzistenci bez nutnosti dlouhého vaření. Je k dispozici v různých poměrech cukru k ovoci pro různé potřeby 🍓

Nejprodávanější

 
12 Kč
Labeta Želírfix 1:1 - 20 g
Skladem (30 ks)
LA62408
 
11 Kč

Řazení produktů

3 položek celkem

Výpis produktů

zelirfix paleta
11 Kč / ks

Želírfix 1:1 20 g – přípravek pro ovocné džemy, snadná želírovací funkce pro domácí použití.

LA62408
labeta zelirfix s ovocnym cukrem 20 g
12 Kč / ks

Želírfix s ovocným cukrem 20 g – ideální pro přípravu méně sladkých domácích džemů s fruktózou, vhodný pro kyselejší ovoce.

LA164945
labeta bio trtinovy zelirovaci
61 Kč / ks

BIO třtinový cukr s pektinem pro snadnou přípravu marmelád. Není potřeba přidávat další cukr. Může obsahovat stopy lepku a jiných alergenů.

LA65973

Ovládací prvky výpisu

3 položek celkem
Popup
Sleva až 10 % na Vánoční dárky

🎁 Dárky, které potěší nejen celiaky – ořechy, sušené ovoce, čaje i vánoční dárky nyní se slevou až 10 %! Nakupujte ZDE 🧡

🎁 Objednávky přijaté do pátku do 11:00 doručíme včas pod stromeček! Platí pouze pro zboží skladem. 🎄