Želírovací cukr

Slzovkové 

želírovací cukr

Želírovací cukr obsahuje kromě cukru také pektin a někdy kyselinu citronovou, které pomáhají zahušťovat ovocné směsi. Používá se hlavně při výrobě domácích džemů, marmelád a želé. Zajišťuje správnou konzistenci bez nutnosti dlouhého vaření. Je k dispozici v různých poměrech cukru k ovoci pro různé potřeby 🍓

Nejprodávanější

Původně: 61 Kč  (–9 %)
55 Kč
Původně: 12 Kč  (–8 %)
11 Kč
Labeta Želírfix 1:1 - 20 g
Skladem (30 ks)
LA62408
Původně: 11 Kč  (–18 %)
9 Kč

Řazení produktů

3 položek celkem

Výpis produktů

zelirfix paleta
Akce
11 Kč –18 %
9 Kč / ks

Želírfix 1:1 20 g – přípravek pro ovocné džemy, snadná želírovací funkce pro domácí použití.

LA62408
labeta zelirfix s ovocnym cukrem 20 g
Akce
12 Kč –8 %
11 Kč / ks

Želírfix s ovocným cukrem 20 g – ideální pro přípravu méně sladkých domácích džemů s fruktózou, vhodný pro kyselejší ovoce.

LA164945
labeta bio trtinovy zelirovaci
Akce
61 Kč –9 %
55 Kč / ks

BIO třtinový cukr s pektinem pro snadnou přípravu marmelád. Není potřeba přidávat další cukr. Může obsahovat stopy lepku a jiných alergenů.

LA65973

Ovládací prvky výpisu

3 položek celkem
Popup
BLACK FRIDAY 10 %

Black Friday je tady! Sleva až 10 % na veškerý sortiment! 🧡 Akce platí jen omezenou dobu!