Želírovací cukr

Slzovkové 

želírovací cukr

Želírovací cukr obsahuje kromě cukru také pektin a někdy kyselinu citronovou, které pomáhají zahušťovat ovocné směsi. Používá se hlavně při výrobě domácích džemů, marmelád a želé. Zajišťuje správnou konzistenci bez nutnosti dlouhého vaření. Je k dispozici v různých poměrech cukru k ovoci pro různé potřeby 🍓

Nejprodávanější

labeta zelirfix s ovocnym cukrem 20 g
 
12 Kč
labeta zelirfix 2 1 20 g
Labeta Želírfix 2:1 - 25 g
Skladem (6 ks)
LA62422
 
9 Kč
labeta zelirovaci cukr 3 1 500 g
 
41 Kč
labeta cukr zelir
 
43 Kč
zelirfix paleta
Labeta Želírfix 1:1 - 20 g
Skladem (12 ks)
LA62408
 
11 Kč
6 položek celkem
labeta zelirfix 2 1 20 g
9 Kč / ks
LA62422
zelirfix paleta
11 Kč / ks
LA62408
labeta zelirfix s ovocnym cukrem 20 g
Novinka
12 Kč / ks
LA164945
labeta zelirovaci cukr 3 1 500 g
41 Kč / ks
LA66130
labeta cukr zelir
43 Kč / ks
LA62446
labeta bio trtinovy zelirovaci
Novinka
61 Kč / ks

BIO třtinový cukr s pektinem pro snadnou přípravu marmelád. Není potřeba přidávat další cukr. Může obsahovat stopy lepku a jiných alergenů. Více informací ▾

LA65973
Popup
Ovocné dny

Ovocné dny! Sleva až 15 % na produkty s ovocem! 🥥🍌🍓 Pouze tento týden 🧡