Želírovací cukr

Slzovkové 

želírovací cukr

Želírovací cukr obsahuje kromě cukru také pektin a někdy kyselinu citronovou, které pomáhají zahušťovat ovocné směsi. Používá se hlavně při výrobě domácích džemů, marmelád a želé. Zajišťuje správnou konzistenci bez nutnosti dlouhého vaření. Je k dispozici v různých poměrech cukru k ovoci pro různé potřeby 🍓

Nejprodávanější

labeta zelirfix s ovocnym cukrem 20 g
12 Kč –8 %
Původně: 12 Kč  (–8 %)
11 Kč
labeta bio trtinovy zelirovaci
61 Kč –9 %
Původně: 61 Kč  (–9 %)
55 Kč
labeta cukr zelir
43 Kč –6 %
Původně: 43 Kč  (–6 %)
40 Kč
3 položek celkem
labeta zelirfix s ovocnym cukrem 20 g
Akce
12 Kč –8 %
11 Kč / ks
LA164945
labeta cukr zelir
Akce
43 Kč –6 %
40 Kč / ks
LA62446
labeta bio trtinovy zelirovaci
Akce Novinka
61 Kč –9 %
55 Kč / ks

BIO třtinový cukr s pektinem pro snadnou přípravu marmelád. Není potřeba přidávat další cukr. Může obsahovat stopy lepku a jiných alergenů. Více informací ▾

LA65973
Popup
Sleva až 20 % na značku Labetu

Podzim se pomalu blíží 🍂 Užijte si slevu až 20 % na produkty značky Labeta! Směsi na pečení výhodněji 🧡