Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Sladidla, sirupy a med přinášejí do kuchyně široké spektrum chutí a textur, které lze využít nejen při pečení, ale i při vaření nebo přípravě nápojů.
Třtinový cukr má výraznější aroma a je oblíbený do pečených koláčů, sušenek nebo karamelů 🎂
Medje přirozené sladidlo vhodné do čajů, marinád i salátových dresinků ☕
Kakaose používá v čokoládových dezertech, smoothies nebo při přípravě horké čokolády. Med je přirozené sladidlo vhodné do čajů, marinád i salátových dresinků 🥗
Melasamá silné aroma a hodí se do perníků, sušenek nebo na ochucení omáček 🍪
Sirupy zase poslouží jako zdravější náhrada cukru do kaší, palačinek či pečených dobrot 🥧