Špaldové mouky

špaldové mouky

Špaldová mouka se vyrábí z prastaré obilniny – špaldy – která si zachovává více živin než klasická pšenice. Má jemně oříškovou chuť, vyšší obsah bílkovin, vlákniny a vitamínů skupiny B. Díky obsahu lepku je vhodná na kynuté i nekynuté těsto, pečivo, palačinky i sušenky. Je skvělou alternativou běžné pšeničné mouky pro každodenní vaření i zdravé pečení 🍞

Špaldová mouka je snadněji stravitelná, méně průmyslově šlechtěná a často pěstovaná bez chemie. Nabízíme hladkou, polohrubou i celozrnnou variantu, včetně bio kvality. Vhodná i pro děti a citlivé zažívání 🌱

Popup
Sleva až 20 % na značku Labetu

Podzim se pomalu blíží 🍂 Užijte si slevu až 20 % na produkty značky Labeta! Směsi na pečení výhodněji 🧡