Adveni Mouka z hnědé rýže 250g

Kód: ADVENI23
Neohodnoceno
46 Kč / ks
Na objednávku

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: 100% mletá zrna hnědé rýže.

 

Tipy k použití:

  • všestranná mouka pro slané i sladké pečení
  • na přípravu placek, knedlíků, noků
  • na zahušťování
  • na obalování masa, ryb i zeleniny

 

Mouka z hnědé rýže má neutrální chuť. Obvykle se míchá s jinými druhy mouk, protože těsto jen z rýžové mouky není příliš pružné. Je vhodné ji kombinovat hlavně s moukami, které obsahují hodně bílkovin. Můžete jí použít až 25 % z celkového množství mouky v receptu.

 

Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

 

Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 1 578 kJ / 372 kcal
Tuky: 2,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7 g
Sacharidy: 80 g
z toho cukry: 0 g
Vláknina: neuvedeno
Bílkoviny: 7,4 g  
Sůl: 0,08 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Rýžové mouky, Bezlepkové mouky Adveni Medical
Hmotnost: 0.25 kg
Značka: Adveni Medical

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

 

ADVENI MEDICAL

Adveni je českou firmou nabízící širokou škálu bezlepkových směsí, kaší či přísad do pčení, které jsou jednoduché na přípravu a výjimečně chutné. Jejich produkty zahrnují směsi na chléb, dorty, sušenky a dokonce i těstoviny.

Na našem e-shopu najdete také inspiraci na bezlepkové recepty, které můžete připravit s produkty Adveni. Vyzkoušejte například bezlepkový chléb Delikates se směsí semínek, který je ideální pro každodenní pečeníNebo si upečte lahodné bagety pomocí směsi Breads & BaguettesPro sladké chvíle doporučujeme bezlepkový koláč z univerzální směsi Bake & Cake. Všechny tyto recepty a mnoho dalších najdete v sekci bezlepkové recepty na našem webu.

Adveni klade důraz na vysokou kvalitu a bezpečnost svých produktů, které neobsahují žádné umělé přísady ani konzervanty. Prozkoumejte jejich nabídku v našem e-shopu a začněte péct bez starostí​ 😊 

Popup
Celita akce

Užijte si speciální nabídku až - 10 % na celou značku Celita 😊. Akce platí jen do neděle 22. září!