La Teta: Bezlepkové máslové sušenky

Food bloggerka La Teta má slabost pro jednoduché bezlepkové recepty – a máslové sušenky jsou přesně ten případ. Stačí pár základních surovin, chvilka práce a v troubě se vám rozvoní sladká klasika, která potěší děti i dospělé. Můžete je nechat obyčejné, nebo si pohrát s tvary a vykrajovátky podle nálady. Výsledek je křehký, voňavý a nebezpečně snadno mizí z talíře.

Bezlepkové máslové sušenky

Ingredience:

 

Postup:

  1. Všechny ingredience spojte v hladké těsto.
  2. Odděluje části po 17g, ze kterých tvořte kuličky a pokládejte na plech vyložený pečícím papírem.
  3. Každou kuličku opatrně zploštěte paličkou na maso.
  4. Pečte na 190 stupňů, dokud kraje sušenek nebudou chytat narůžovělou barvu.
  5. Nechte na plechu zcela vychladnout a pak teprve můžete se sušenkami manipulovat.
Popup
Sleva až 15 % na značky Sam Mills a Civita

Sleva až 15 % na značky Sam Mills a Civita – Bezlepkové těstoviny výhodně pouze tento týden! 🧡